• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.3/5 - 57 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KO HeavenFire Son Sürüm
Konu Görünümü
kardesler baska koxp yokmu ya

Yukarı Git
ya beyler bir şey sorcam yeni konu açmaya yetkim olmadığım için burdan soruyum dedim şu an peç 1801 de ama start vermiyor start oyundamı yok yoksa oyunu açmak için extra birşey indirmemiz qerekiyormu (yama v.b gibi şeyler)

Yukarı Git
Arkadaslar bende 1 aylık hf var chaos geldikten sonra vistadan oyuna girdiğimde hata veriyorz.Sebeebini bilen varmi.ynetici olarakta açmıyor.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız][Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
(11-12-2009, 04:27 AM)sercant yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Arkadaslar bende 1 aylık hf var chaos geldikten sonra vistadan oyuna girdiğimde hata veriyorz.Sebeebini bilen varmi.ynetici olarakta açmıyor.

ne gıbı hatalar alıyorsunuz acaba ?
2 KiSiNin OyNaDıGı ChaR ChaR DEgılDiR ! Smile
Biri MaliCe ATaR BiRi SpIkE aTaR MAGeLeR OnDaN YaTAR
+80 AsaS TAn KorkMam +80 WaRioRDan KoRkTuGum KaDaR
Ben AsaSa AsaS DeMeM AsaS Benı KeSmeDıkCe
Ben KuLeYe KuLe DemEm KaFam GuZeL OluP İçErİ GiRMeD!kCe xD
BeN PriesTe KuFReTmEm Beni 4 TaŞa ReZLeMeDİkCe xD
[/code]

Yukarı Git
beyler bn hf aldım oyunda HF err ret =1 , HF error intid failed (2).! diye hata weriyo :S vista kullanıyom yardım plsss

Yukarı Git
Aynen arkadasın verdıgı hataları verıo ıste.s
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız][Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
kobot 1802 ne zaman cıkcak tuncay abi

Yukarı Git
saol tuncay abi bana yaramaz

Yukarı Git
Vistada çalıştırabilen varmı hf yalan oluo yaf:S

Yukarı Git
vürüs varmı bunda trojen fln taramasınıda koysaydınız
vürüs varmı bi söleseniz trojen fln taramasını koysaydınız

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: