Knight Online Koxp,  MultiClient, Bypass, Bugs, Minor Pedal, Macro > Asiturk.com.tr
OTO BANNED HAKKINDA - Baskı Önizleme

+- Knight Online Koxp, MultiClient, Bypass, Bugs, Minor Pedal, Macro > Asiturk.com.tr (https://asiturk.com.tr)
+-- Forum: USKO and PRIVATE SERVER (https://asiturk.com.tr/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Bilgi, Yardım ve Destek (https://asiturk.com.tr/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Konu Başlığı: OTO BANNED HAKKINDA (/showthread.php?tid=581)

Sayfalar: 1 2 3

OTO BANNED HAKKINDA - YoDJiRu155 - 28-11-2009

Öncelikle Selamun aleyküm ... direk sorunuma geleym.Bayağadır Ko oynamıyordum ve oynamaya başladım oto banned olayı çıkmış.48 saat banned yedim bu OTO BANNED olayının bi çözümü varmı yani pc ye bi dosya indirmem mi gerekiyor bunu engellemek için ??? Şimdiden teşekkür ediyorum hayırlı Forumlar

RE: OTO BANNED HAKKINDA - tolu_bey - 28-11-2009

valla bende anlamadım bildigim kadarıyla ıp ye ban veriyolar çara tekrar girebiliyon ama gene ban yiyon 2-3 dk içinde . ban yedigin pc den hangi çarla girersen gir oto ban yiyo koxp olsada olmasada
oto ban islemeyen koxp arıyom bende varmı forumda acaba yardım pls

RE: OTO BANNED HAKKINDA - gkmcafe1 - 29-11-2009

arkadaşlar illaki koxp un oto ban atbası lzm deqil gm lerde 2günlük ban werebilio bunun bir çözümü ise henz cıkmadı cıkmazda counterda sxe gibi bişe bu

RE: OTO BANNED HAKKINDA - karadavut - 29-11-2009

BEYLER BİRİ BUNA BİR ÇÖZÜM BULSUN YAW WALLA SIKILDIK ''BAN'' YEMEKTEN...

RE: OTO BANNED HAKKINDA - kr@l - 29-11-2009

ban yedım daa yenıo ama tekrar oyuna qırıoo

RE: OTO BANNED HAKKINDA - YoDJiRu155 - 29-11-2009

HF De de Bu olay warmı peki bilen birisi warmı ?? ??

RE: OTO BANNED HAKKINDA - tolu_bey - 29-11-2009

(29-11-2009, 03:35 PM)kr@l yazdı: ban yedım daa yenıo ama tekrar oyuna qırıoo

arkadasım ıp ban veriyo bu 5 dk içinde veriyo mutlaka.
çara ban vermiyo ama istedigin kadar gir koxp olsada olmasada tekrar ban yiyon ıp banlandı bi kere ıp deistirip girmen lazım. tekrar ban yememen için.
bi ara vermiyodu ban sonra basladı ya valla deli oldum tuncay abi duruma bi el at pls ^^

RE: OTO BANNED HAKKINDA - TüRKeR - 29-11-2009

(29-11-2009, 05:31 PM)tolu_bey yazdı:
(29-11-2009, 03:35 PM)kr@l yazdı: ban yedım daa yenıo ama tekrar oyuna qırıoo

arkadasım ıp ban veriyo bu 5 dk içinde veriyo mutlaka.
çara ban vermiyo ama istedigin kadar gir koxp olsada olmasada tekrar ban yiyon ıp banlandı bi kere ıp deistirip girmen lazım. tekrar ban yememen için.
bi ara vermiyodu ban sonra basladı ya valla deli oldum tuncay abi duruma bi el at pls ^^

usbypass var 1.1 konuları gez forumda var.
onla girersen oto banın kalkar(acazer haric onda banı engelleymiosun) ok

RE: OTO BANNED HAKKINDA - YoDJiRu155 - 30-11-2009

Engellemiyor Denedim

RE: OTO BANNED HAKKINDA - capuche - 30-11-2009

(28-11-2009, 11:51 PM)tolu_bey yazdı: valla bende anlamadım bildigim kadarıyla ıp ye ban veriyolar çara tekrar girebiliyon ama gene ban yiyon 2-3 dk içinde . ban yedigin pc den hangi çarla girersen gir oto ban yiyo koxp olsada olmasada
oto ban islemeyen koxp arıyom bende varmı forumda acaba yardım pls

senin açıklaman bana çok saçma geldi o pc ile hangi chara girersen gir ban yiyor falan filan yok böle bir şey