![]() |
|
KoAutoBot settings.ini ve loot.ini dosyaları - Baskı Önizleme +- Knight Online Koxp, MultiClient, Bypass, Bugs, Minor Pedal, Macro > Asiturk.com.tr (https://asiturk.com.tr) +-- Forum: USKO and PRIVATE SERVER (https://asiturk.com.tr/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Bilgi, Yardım ve Destek (https://asiturk.com.tr/forumdisplay.php?fid=7) +--- Konu Başlığı: KoAutoBot settings.ini ve loot.ini dosyaları (/showthread.php?tid=521) |
KoAutoBot settings.ini ve loot.ini dosyaları - byvirus - 13-10-2009 Merhaba arkadaşlar.Knighti yaklaşık 4 yıldır oynuyorum ve son 2 yıldırda kendi hazırladığım Kobotu kullanıyorum.Normalde bu ayarları hiçbiyerde paylaşmadım ve paylaşmazdım ama son zamanlarda oyundan bir hayli soğudum.Lafı fazla uzatmıyım.Kendi kullandığım kobotun settings ve loot dosyalarını ekliyorum.Oto kutu,oto minor,oto pot,gm savar,hedefin üzerindeki itemleri öğrenme,wall hack ve biçok özellik açıktır.Tabi bazı özelliklerini klavye tuş kombinasyonlarıyla yapıyorsunuz.Onun açıklamasını zaten sitedeki mod arkadaşlar yapmışlar. Örn:Hedefin itemlerini öğrenmek için ctrl tuşuna basılı tutup NUM5 tuşuna basıyorsunuz gibi... Ewet sıra geldi dosyalara.Dosyaları rapidshareye upload ettim.Eğer silinirse yönetici arkadaşlar daha uygun biyere upload edebilirler.(tabi benim adım altında ![]() İndirdiğiniz dosyaları mutlaka virus taramasından geçirin.Dosyalarda kesinlikle en ufak bi sorun yoktur. Herkese İyi Oyunlar... ****Link Yasak ! **** Moderatör Veya Admin İLe Görüşün Link Yayınlarken !!..**** RE: KoAutoBot settings.ini ve loot.ini dosyaları - therex - 13-10-2009 kardeş eline sağlık ama bu koautoboot'un kullanımını bi türlü öğrenemedim. nette araştırdım anlamadım. koautoboot'u kendi isteğime göre konfigre ettim, calisitirdim ve ko kapanıyor calistirinca. senin bu dosyayi denicem. 48 lvl rogue (assaisn) char var bende. perfect shot kullaniyorum. bunu nasil konf edicem. bana yardimci olursan bi ayar dosyasiyla sevinirim kardes. RE: KoAutoBot settings.ini ve loot.ini dosyaları - byvirus - 13-10-2009 (13-10-2009, 03:15 PM)therex yazdı: kardeş eline sağlık ama bu koautoboot'un kullanımını bi türlü öğrenemedim. nette araştırdım anlamadım. koautoboot'u kendi isteğime göre konfigre ettim, calisitirdim ve ko kapanıyor calistirinca. senin bu dosyayi denicem. 48 lvl rogue (assaisn) char var bende. perfect shot kullaniyorum. bunu nasil konf edicem. bana yardimci olursan bi ayar dosyasiyla sevinirim kardes. Açtığım konunun altına kobotla ilgili tüm ayar dosyalarını ekliycem.Bunların bazılarını başka yerde bulmanız zor Ordan inririp okursun yazıları.KoAutoBot hakkında ayrıntılı tüm açıklamalar mevcut..
RE: KoAutoBot settings.ini ve loot.ini dosyaları - cellat___1 - 14-10-2009 kards bu koxpu koymadan önce adminden izin alsaydında linki görseydik. RE: yeni KoAutoBot - baska_yok - 14-10-2009 kardes iyi demişin nitekim link yok + biraz daha ayrıntı yeni koautobot diğer autobotlardan farklı 1. memory ve settings ayarlarıda farklı 2. calıstırma stli değişik Arkadaslar biri bize YEni autobu slat seklinde anlatırsa seviniriz Yoksa bu knight tadı kalmayacak beninm gibi multicilerin işii bitecek pazar işleride bitecek Simdiden teşekkür edeirm RE: KoAutoBot settings.ini ve loot.ini dosyaları - byvirus - 15-10-2009 İyi güzelde link yasak diyip linkleri silmek gayet kolay.Linkleri taratıp kontrol etmen 2 dk'nı almaz ! RE: KoAutoBot settings.ini ve loot.ini dosyaları - baska_yok - 16-10-2009 karde ssne beni yanlsı anladın |