![]() |
|
Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.! - Baskı Önizleme +- Knight Online Koxp, MultiClient, Bypass, Bugs, Minor Pedal, Macro > Asiturk.com.tr (https://asiturk.com.tr) +-- Forum: USKO and PRIVATE SERVER (https://asiturk.com.tr/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Bilgi, Yardım ve Destek (https://asiturk.com.tr/forumdisplay.php?fid=7) +--- Konu Başlığı: Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.! (/showthread.php?tid=1025) Sayfalar:
1
2
|
Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.! - aLeRJii - 29-12-2010 Evet Arkadaşlar Sorunu Olan Yazsın Çözmeye Çalışacağım Bütün Sorunlardan AnLıYorum SayqıLar.. Noted By_Coder RE: Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.! - KrALLeR - 30-12-2010 Charım Oyuna Giriş Yapıyor Ama Gamersfirst'e giriş yapmıyor neden ? (: RE: Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.! - Mamy - 31-12-2010 Sizin siteden indirdiğim multi hacki kullanıyorum 3 gündür sorun yokdu fakat bugün charı seçdim oyuna girmesini beklerken failed hatası verdi ama launcerdne girdiğimde sorun yok :S neden ?? RE: Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.! - aLeRJii - 31-12-2010 (30-12-2010, 10:01 PM)KrALLeR yazdı: Charım Oyuna Giriş Yapıyor Ama Gamersfirst'e giriş yapmıyor neden ? (: (30-12-2010, 10:01 PM)KrALLeR yazdı: Charım Oyuna Giriş Yapıyor Ama Gamersfirst'e giriş yapmıyor neden ? (: Arkadaşım Senin Gamersfirst Hesabın Askıda İlerleyen Günleri Bekle Düzelebilir Ama Carın %80 oranla Hacklenmiş olabilr.!! (31-12-2010, 03:12 PM)Mamy yazdı: Sizin siteden indirdiğim multi hacki kullanıyorum 3 gündür sorun yokdu fakat bugün charı seçdim oyuna girmesini beklerken failed hatası verdi ama launcerdne girdiğimde sorun yok :S neden ??Apr hatası İse pcyi kapatıp aç düselir Failed Hatası İse Multiclient Dosyasının Silindiğinden kaynaklanıyor Ko üzerinden Multi clienti Sil Virüs Prog acıksa kapat siteden yeni bir multi indir ko ya at sorun Düselir ![]() RE: Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.! - tolqa95 - 01-01-2011 öncelikle kolay gelsin bende probot koxp kullanıorum ve sizn verdiğiniz multiyle oyuna giriorum 2 charımıda sorunsuz sokuorum fakat bir süre snra dc verior 5 dk 10 dk 1 saat 2 saat ama mutlaka dc verior oyundan kaynaklanan bişey değil ya koxp yada multi ama çözemedm tam olarak yardımcı olursanız sevnirm )
RE: Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.! - Admin - 01-01-2011 (01-01-2011, 04:55 AM)tolqa95 yazdı: öncelikle kolay gelsin bende probot koxp kullanıorum ve sizn verdiğiniz multiyle oyuna giriorum 2 charımıda sorunsuz sokuorum fakat bir süre snra dc verior 5 dk 10 dk 1 saat 2 saat ama mutlaka dc verior oyundan kaynaklanan bişey değil ya koxp yada multi ama çözemedm tam olarak yardımcı olursanız sevnirm multiclienttendir. Ceşitli multi alternatifleri var denemen gerekiyor. RE: Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.! - aLeRJii - 02-01-2011 (01-01-2011, 04:55 AM)tolqa95 yazdı: öncelikle kolay gelsin bende probot koxp kullanıorum ve sizn verdiğiniz multiyle oyuna giriorum 2 charımıda sorunsuz sokuorum fakat bir süre snra dc verior 5 dk 10 dk 1 saat 2 saat ama mutlaka dc verior oyundan kaynaklanan bişey değil ya koxp yada multi ama çözemedm tam olarak yardımcı olursanız sevnirm Arkadaşım Multiclient ten kaynaklanmıyor ProBottan Kaynaklanıyor Ben Patronus Koxp kullanıorm Sabahlıorm Yne Dc Yok PatRonus Koxp Kullan YaRdMCı Oldysam Süper
RE: Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.! - santos47 - 04-01-2011 hapisten çıkma programı varmı yha RE: Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.! - aLeRJii - 05-01-2011 (04-01-2011, 11:43 PM)santos47 yazdı: hapisten çıkma programı varmı yhaArkadasım Ben Denemedim Ama Gördüm Güncel Koxplara Gir Patronus Koxp war İndir Koxpu calıstırınca Others Hack war Tıkla Hapisten cık war bas belki oLur dnemedim Ama .!! RE: Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.! - Pumppit - 16-01-2011 Knightı küçük ekranda oynamak istiyorum . Ekran boyutum 1024-768 . Bi yardım edermisin ? Denediğim bütün yöntemler işe yaramıo |